JanssenCox logo

Home » Wie is JanssenCox?

Wie is JanssenCox?

Een kleinschalig webbureau voor maatwerk tegen een eerlijk tarief. We bouwen voornamelijk custom webapplicaties, webshops en websites. Het liefst werken we aan (technisch) uitdagende projecten, het is geen toeval dat vrijwel al onze klanten webdesign-bureau's zijn die ons inschakelen voor 'het zware werk'. Daarnaast ontwikkelen we extensies voor bestaande systemen, waarvan een deel te koop is in onze webshop. Zo gebruiken reeds vele honderden Opencart webshops onze iDEAL betalingsextensies.

Oprichters Marco Cox en Rene Janssen begonnen in 2009 vanuit hun enthousiasme voor het programmeren en vormgeven van webapplicaties en websites.

Marco Cox en Rene Janssen

Rene

De designer en online marketeer, rechts op de foto. Rene heeft veel ervaring op het gebied van webstandaarden, grafisch ontwerp, cms-en en online marketing tools als Google's Adwords en Adsense.

Marco

De techneut, links op de foto. Marco is thuis in vrijwel alle grote (web)programmeertalen (php, javascript, python, C/C++/C#, java), databases en server platforms.

Partners

We zijn ervan overtuigd dat het beste resultaat behaald wordt als iedereen (vooral) doet waarin hij het beste is. Daarom werken we niet met een vast team, maar met een netwerk van gespecialiseerde freelance partners. Zo kan er per project een ervaren team samengesteld worden en houden we de overhead laag.

Lage drempel en kleinschalig

Door ons kleinschalige karakter kunnen we flexibel, laagdrempelig en persoonlijk werken. Dit betekent een vaste contactpersoon die tevens zelf de werkzaamheden uitvoert.